Molitva franjevačke krunice 02.01.2021. 20h

Draga braćo i sestre,

Gospodin Vam dao mir i blagoslov!

Nacionalno vijeće, na sjednici održanoj dana 28.11.2020. godine u Zagrebu, u Dubravi u samostanu sv. Leopolda Bogdana Mandića, je odlučilo, a potaknuto zajedničkm online molitvenim susretima na nacionalnoj razini (devetnica za blagdan sv. Franje, molitva časoslova za blagdan sv. Elizabete, franjevačka krunica na blagdan Svih svetih franjevačkih redova) da se organizira online molitva franjevačke krunice, svake prve subote u mjesecu, počevši od siječnja 2021.godine. Prvu našu zajedničku molitvu franjevačke krunice organizirat će Zagrebačko područno bratstvo, a predvodit će članovi OFS-a i FRAME MB Kaptol.
Pozivamo sve članove OFS-a i FRAME, kao i sve ljude dobre volje, da se priključe molitvi franjevačke krunice dana 02.01.2021. godine (subota) s početkom u 20:00 sati putem Google Meeta.

Molitvenom susretu se pridružujete putem sljedeće poveznice: https://meet.google.com/zys-eopy-yhy

U vrijeme početka susreta dovoljno je kliknuti na gore navedenu poveznicu, a zatim zatražiti pridruživanje – nakon što kliknete na poveznicu na ekranu će Vam se pojaviti dijaloški okvir na kojem će pisati „Želite li se pridružiti?“. Klikom na „Želim se pridružiti“ automatski ćete pristupiti susretu. Vaš mikrofon će po ulasku na susret biti ugašen te Vas molimo da ga ne uključujete kako bismo osigurali što bolju kvalitetu zvuka.

Kako bi zajednički molitveni susret protekao u miru, potrebno je na vrijeme otklonili sve možebitne tehničke poteškoće. Molimo Vas da po zaprimljenom e-mailu tesitrate poveznicu – dovoljno je samo kliknuti i vidjeti radi li, odnosno hoće li Vas klik dovesti do dijaloškog prozora za početak molitvenog susreta s prethodno navedenim pitanjem.

Za sva tehnička pitanja i/ili poteškoće možete se obratiti Dubravki Mandaković, područne viječnice, administratorici susreta, pozivom na broj 091 340 3440 ili elektroničkom poštom putem adrese: dubravka.mandakovic@gmail.com sve dane prije početka molitvenog susreta.

Molimo Vas da se priključite molitvenom susretu toga dana putem gore navedene poveznice najkasnije do 19:45 sati kako bismo uspjeli na vrijeme odobriti ulaz svim sudionicima. Nakon što uspješno obavite prijavu, pričekajte te se molitveno pripremite dok čekate početak našeg molitvenog susreta. Molimo Vas da nakon uspješno obavljene prijave ne napuštate aplikaciju sve do završetka molitvenog susreta!

Želim vam od srca blagoslovljene božićne blagdane i sretnu Novu godinu, neka Djetešce Isus, koje se rodilo, primi naše skromne molitve koje mu uzdižemo u ovim svetim danima i usliši ih, za sve nas i sve ljude koji nas okružuju, za OFS i FRAMU, za naše duhovne asistente, za papu Franju, biskupe, svećenike, redovnike i redovnice, za sve koji su pogođeni potresom, za sve bolesnike i svo medicinsko osoblje i za cijeli svijet , koji u ovom vremenu vrlo mnogo trpi.

MIR I DOBRO!