Izbori u mjesnom bratstvu Presveto Trojstvo Karlovac

28. svibnja 2017. su održani izbori u mjesnom bratstvu OFS Presveto Trojstvo, Karlovac. Izborima je predsjedao br. Zdenko Viljevac, područni ministar, uz fra Marina Grbešića, područnog duhovnog asistenta, te s. Tereziju Vrankić, doministru. U zajedništvu sa članovima i duhovnim asistentom našeg mjesnog bratstva, fra Krunoslavom Albertom, bile su i sestre iz mjesnog bratstva Švarča.

Nakon pozdrava dosadašnjeg ministra mjesnog bratstva, b. Željka Šalkovića, i podnesenog izvješća o životu i radu našeg mjesnog bratstva u protekle tri godine, ministar područnog bratstva, b. Zdenko Viljevac je zahvalio članovima dosadašnjeg Vijeća na njihovom dosadašnjem zalaganju. Nakon uvodnih molitvi i kratkog duhovnog nagovora fra Marina Grbešića o važnosti služenja u bratstvu, članovi mjesnog bratstva su izglasali novo Vijeće u slijedećem sastavu:

  • ministra – s. Goranka Kušećek
  • doministar – b. Igor Mihelić
  • tajnica – s. Tatijana Mihovilović
  • blagajnica– s. Marica Slačanin Pipić
  • povjerenik za formaciju – s. Albina Petrak
  • vijećnici – s. Ana Šalković, b. Denis Đurđević

Uslijedila je završna molitve i blagoslov kojeg je fra Marin podijelio novoizabranom Vijeću. Potom su braća i sestre nastavili sa druženjem i slavljem u zajedništvu kod stola koji su u jednostavnosti pripravili članovi mjesnog bratstva, kojeg su okrunili molitvom Krunice i Euharistijskim slavljem, u zajedništvu sa župljanima Presvetog Trojstva.

s. Tanja Mihovilović, MB Presveto Trojstvo Karlovac